Kezdjük is a címben szereplő Kerry Washingtonnal, aki annak ellenére sem volt közönséges, hogy látványosan nem viselt melltartót blézere alatt, csak egy hámot és egy hosszú szoknyát. Ha idén díjazták volna a ruhákat, ő kapta volna az első helyet.

Fotó: George Pimentel/WireImage

Renée Zellweger viszont tényleg kapott díjat, méghozzá a legjobb színésznőnek járó szobrot a Judy című film főszerepéért. És bár ruhájában semmi különleges nem volt, válogatásunkba azért került be, mert összességében nagyon jól nézett ki.

Fotó: Steve Granitz/WireImage[/caption]

Gwyneth Paltrow ruhájánál láttuk már áttetszőbb darabot az elmúlt években, elég csak Beyoncé 2015-ös Met-gálás ruhájára gondolni. Paltrow barna Fendi-ruhájáról mégis nagyon sok szó esett az éjjel a Twitteren. Mert mint kiderült, hátul is átlátszó volt.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

Awkwafina már csak azért is menő volt, mert nem egy klasszikus estélyit vett fel, emellett pedig vígjáték kategóriában még a legjobb női főszereplőnek járó díjat is megkapta.

Fotó: George Pimentel/WireImage[/caption]

Salma Hayek nem feltétlenül azért került ide, mert olyan nagyon különleges volt a ruhája, hanem mert az elmúlt évtizedek alatt megtanulta, mit érdemes kihangsúlyoznia magán.

Fotó: George Pimentel/WireImage

Rooney Mara is különleges külsőt választott, ami leginkább pasijának, Joaquin Phoenixnek tetszett.

Fotó: Daniele Venturelli/WireImage[/caption]

Jennifer Lopez pedig újrahasznosította a maradék karácsonyi csomagolópapírokat, ami élete egyik legjobb döntésének bizonyult, mert soha senkinek nem állt még ennyire jól egy szoba méretű masni.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Zoey Deutch napsárga ruháját ha egyszer meglátod, onnantól kezdve soha többé nem akarsz mást nézni.

Fotó: Steve Granitz/WireImage[/caption]

És a végére itt van Billy Porter is, aki megint mindenkinél sokkal, de tényleg sokkal jobban nézett ki. Erre mondják azt, hogy ennyike.

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!