Ha már azt hittük, a különféle összeesküvés-elméletek sikeresen háttérbe szorultak a koronavírussal kapcsolatban, most megérkezett Keri Hilson énekesnő a Twitteren, hogy magyarázatot adjon arra, miért terjedt szét ennyire a vírus világszerte. A pandémiáról egészen újfajta teóriája van, érdemes elolvasni legújabb tweetjét, amiben kifejtette ezt.

Mint írtja:

Bizonyos emberek már évek óta próbálnak bennünket figyelmeztetni az 5G veszélyeire. Petíciók, tanulmányok szóltak, szervezetek beszéltek a sugárzás káros hatásairól. Az 5G november elsején indult el Kínában. Majd meghaltak emberek. Kapcsoljátok ki az 5G-t az LTE letiltásával!

- kezdte, majd elárulta, rengeteg YouTube-videót nézett a témában a 4G és az 5G hatásairól.

Most már egyértelműen azt mondom, hogy a sok tanulmány és kísérlet alapján az 5G elektromágneses sugárzásának magas szintje okozta a fertőző vírust. Szerintetek miért nincs jelen Afrikában a koronavírus? Mert az nem 5G-régió. Lehet, hogy van egy-két hely, de nem olyan elterjedt, mint a legtöbb országban

- zárta sorait.

Meglehet,

a YouTube káros hatásairól is érdemes lenne elolvasnia az énekesnőnek néhány átfogó tanulmányt.

People have been trying to warn us about 5G for YEARS. Petitions, organizations, studies…what we're going thru is the affects of radiation.

5G launched in CHINA. Nov 1, 2019. People dropped dead. See attached & go to my IG stories for more. TURN OFF 5G by disabling LTE!!! pic.twitter.com/wzLH8cXStZ

- Keri Hilson (@KeriHilson) March 16, 2020

Ha valami értelmeset is szeretnétek olvasni az 5G témájában, ajánljuk a lentebbi összefoglaló cikkünket:

Tényleg a történelem legnagyobb emberkísérlete zajlik a szemünk előtt?

Budapesten is tiltakoztak az újgenerációs mobilhálózatok ellen, ami állítólag megsüti a bolygót. Velünk együtt.

Kiemelt kép: Prince Williams/Wireimage


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!