Rasovszky Kristóf azt mondta, nem egyedül ment bulizni Kenderesi Tamás Kvangdzsuban, a vizes világbajnokság helyszínén, írja a Hetek az e heti lapszáma ajánlójában. A világbajnoki nyíltvízi úszó a lapnak elmondta, hogy általában akkor eresztik ki a gőzt közösen, ha már többen végeztek a versenyzéssel, és Kenderesi nem egyedül volt, így a többiek segíthetnek neki tisztázni az ügyét. Rasovszky neveket nem mondott és az ajánlóból az sem derül ki, hogy ő maga ment-e.

Kvangdzsu, 2019. július 23. Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás elõfutama elõtt a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 23-án. MTI/Kovács Tamás

Kenderesi Tamás hazaért, kórházba megy

Mielőbb szeretne találkozni Wladár Sándorral.

Mint ismert, Kenderesit vasárnap hajnalban állította elő a rendőrség, miután egy éjszakai bár 18 éves alkalmazottja szexuális zaklatással vádolta meg. Az úszó, akinél semmilyen irat nem volt a történtekkor, később közleményben tudatta, lehet, hogy tett meggondolatlan mozdulatot és hozzáért a lányhoz, de tagadta, hogy ennél komolyabb dolgot tett volna.

Pénzbírságot kapott, aminek kifizetése után hazatérhetett. Csütörtökön érkezett meg Magyarországra, de nem haza ment, hanem korházba, mert műteni kell a térdét.

Az olimpiai bronzérmes Kenderesi nyolcadik lett a 200 méteres pillangóúszásban a vb-n.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!