Az egykori sztárfocistából lett sikeredző meglepő hirtelenséggel lépett le anno és tért vissza most a csapat élére. Nagyon nagy nevekről beszélnek a Realnál.


Korábban mi is megírtuk, hogy Zinédine Zidane visszatér a Real Madrid élére vezetőedzőként. Az egykori klasszis focista váratlanul, tavaly májusban mondott le, de annak sem nagyon volt előzménye, hogy most újra képbe kerül. Ehhez viszont, úgy tudni, szabott jó pár feltételt is, írja a Marca című madridi lap, amiket az ő értesüléseik szerint már el is fogadott a vezérkar.

Ezek értelmében Zidane megkapja csapat teljes ellenőrzését, a csapatból pedig távoznak azok a játékosok, akikre "nincs szüksége". Marcelo és Isco nem eladóak, viszont Neymart nem igazolják le, James Rodríguez nem térhet vissza Madridba, ezen kívül mindent megtesznek azért, hogy Mbappét megszerezzék.

A Sun szerint pedig így nézne ki a jövőbeli realos csapat: De Gea – Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón – Kanté, Eriksen, Pogba – Hazard, Neymar, Mbappé. Egyelőre ez még fikció, de ennyi váratlan fordulat után nem elképzelhetetlen.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!