Kelly Clarkson is részt vett az Academy of Country Music Awards díjátadón, Twitteren pedig elárulta a kedvenc pillanatát a gáláról. Az ehhez hasonló gálákon ugyanis léteznek úgynevezett helyfeltöltő emberek, ők azok, akik beülnek a celebek helyére, ha azok esetleg a mosdóba mennek, hogy a tévés közvetítéseken ne láthassunk üres székeket, mert valamiért cikinek érzik ezt. Nos, egy ismeretlen férfi Clarksont is helyfeltöltő embernek nézte és fel akarta állítani a helyéről.


A legjobb dolog, ami történt velem ma este, hogy megkértek, hogy álljak fel a helyemről, mert valami fickó azt hitte, hogy helyfeltöltő vagyok az ACM gálán. Szó szerint feldobta az estémet, mert annyira komoly volt, én meg csak udvariasan mondtam, hogy nem.

The greatest thing by far that happened to me tonight was being asked to move because some guy thought I was a seat filler at the ACM's tonight ???????? #CantWinEmAll ????????‍♀️ literally, it made my night because he was so serious, and I just politely said no hahaha!! pic.twitter.com/LuQDloKgR3

- Kelly Clarkson (@kelly_clarkson) 2019. április 8.


Kiemelt kép: Rich Fury/ACMA2019/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!