Az úszók Abu-Dzabiban zajló rövidpályás világbajnokságán egy magyar, Jakabos Zsuzsanna döntőzött a második napon, ő 200 pillangón vett részt a fináléban. A hetes pályán tempózó magyar végül holtversenyben a hatodik helyen csapott célba. A kínaiak olimpiai bajnoka, Csang Jü-fej nyerte a számot nagy fölénnyel.

Jakabosnak az első napon két hetedik helye volt, 400 vegyesen valamint a 4×100-as gyorsváltó tagjaként.

MTI/Kovács Tamás

Ami pedig a kellemetlen meglepetést illeti: Szabó Szebasztián novemberben a kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságon három aranyat nyert, egyet világcsúccsal, most viszont 100 pillangón a parádés rajtja ellenére is a 25. helyen végzett, azaz nem jutott tovább az előfutamából. Szabónak közvetlenül az Eb-t követően két hetet ki kellett hagynia koronavírus-fertőzés miatt.

Kicsit azért dühös vagyok, hiszen nagyon jó formában voltam, és hiába érzem most már jól magam, egyszerűen nem volt energiám. Azért a két ötvenes számba még mindent beleadok, aztán jövőre újra nekiesem

- mondta Szabó az MTI-nek.

Kapcsolódó

A magyar-angol meccset zárt kapuk mögött kell megvívni

Az olaszok elleni hazai mérkőzéssel zárul a Nemzetek Ligája.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!