A légitársaság szerint a meghibásodás miatt kellett átütemezni az indulást. A gép legkorábban szerdán késő délután szállhat majd fel.


Szerda délben már több mint 19 órája várják a Wizz Air utasai, hogy elinduljon járatuk Abu Dhabiból Budapestre – tudta meg a 24.hu.

A lap megkeresésére a légitársaság azt írta, hogy az Abu Dhabi és Budapest között közlekedő július 25-ei járatukat meghibásodás miatt át kellett ütemezni. A javítási munkálatok elhúzódása miatt pedig

A 24.hu egyik olvasója azt írta, hogy a menetrend szerinti járatnak helyi idő szerint kedd 19:10-kor kellett volna felszállnia. Először azt közölték az utasokkal, hogy indulásuk 20:40-re módosul. 21 órakor felszálltak az utasok a gépre, elfoglalták a helyüket, de ekkor még javában járkáltak ki-be a pilóta kabinba a szerelők. Az utaskísérők aztán bezárták az ajtókat, elnézést kértek a késésért, de 10-15 perc újra megjelentek a szerelők.

Az utasok kaptak egy szállást, ahova hajnal 4-re érkeztek meg. Másnap reggel fél 9-kor váratlanul megjelent egy busz, ami kivitte őket a reptérre.

„Elvileg helyi idő szerint 12-kor fel kellett volna szállnia a gépnek, de egyelőre sem gép, sem a személyzet nincs a terminál kapujánál”

– írta a lap olvasója.

A Wizz Air a 24.hu-nak azt írta: „az időpontról a Wizz Air e-mailben és SMS-ben is tájékoztatja utasait, a várakozási időszakban pedig, bár hosszabb időt vett igénybe a szervezés, szállást és ellátást biztosított számukra. A légitársaság az esetleges kellemetlenségekért ezúton is szeretne minden érintettől elnézést kérni; számunkra továbbra is utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága a legfontosabb.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!