Nem ugyanazt gondolják erről a kérdésről a feleségével.


Kasza Tibi a karrerjéről és a családi életéről is beszélt a Blikknek adott interjújában, amiben már azt is elárulta, hogy már tervezik a következő gyereket feleségével.

Az énekesnek november végén született meg a kislánya, Lora Bella, így 40 évesen lett édesapa. Mint a Blikknek elmondta, nem gondolta volna, hogy teljesen megváltozik az élete ennyi idős korára.

"Három éve még nem álltam erre készen. A negyven év volt a választóvonal. Most érzem azt, hogy úgy tudok a családdal, gyerekkel kapcsolatos problémára reagálni, ahogy egy apának kell. Nincs bennem, hogy még élnem kell, utaznom kell, magammal kell foglalkoznom. Negyvenévesen ki tudom mondani: a családomért élek"

– mondta.

Az újdonsült apa arról is mesélt, hogy milyen volt az első közös pillanata újszülött gyermekével.

"Amikor bejött a nővér, hogy elvigye a babát, jeleztem, hogy én szeretném fürdetni. Emlékszem, milyen megható volt, ahogy toltam. Csak mi ketten, a folyosón... Mély vízben voltam az első pillanattól! Újszülöttként az én mellkasomra is rátették Lorát, kezdettől fogva kiveszem a részem minden teendőből, pelenkázom, öltöztetem."

A műsorvezető szerint Lora Bella inkább az édesanyja vonásait örökölte, de csibészségben apja lánya. Elárulta azt is, hogy párja, Darai Andrea kicsit aggódott amiatt, hogy ha megszületik a baba, már nem lesz annyi idejük kettesben, ezért szeretett volna még több közös élményt gyűjteni szerelmével.

"Én nyugtatgattam, hogy ne aggódjon, hét éve vagyunk együtt, sokat voltunk kettesben, és ha megérkezik a kicsi, még jobb lesz, hogy hármasban élhetünk át szép dolgokat. Ha valahova elutazunk, egy csillogó szempárnak mesélhetünk róla, és ez csodálatos"

– mondta.

Hozzátette azt is, hogy amióta szülők lettek, erős szövetséget alkotnak, de egyébként semmi nem változott a házasságukban. Már most arról beszélt, hogy bár rájöttek, hogy egy baba próbára tesz minden kapcsolatot, nem állnak meg egy gyereknél.

"Jelen pillanatban a nagybetűs kiegyezés köztünk a két gyerek. Két, két és fél év korkülönbséget szeretnénk közöttük, szóval azért a másodikra még egy picit várni kell. Manker persze erősen lobbizik a háromért, én azt mondom, várjuk meg milyen, amikor a kettő együtt sír"

– mondta az énekes.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!