A modell ujján napok óta csillog egy hatalmas ékköves gyűrű. Az ünnepek alatt, Erdélyben kerülhetett sor a lánykérésre.


Eljegyezte milliárdos szerelme Kárpáti Rebekát - tudta meg a Blikk. A lánykérésre az ünnepek alatt, Erdélyben kerülhetett sor.

Rebeka két éve alkot egy párt Lénárd Andrással, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosával. Bár a magánéletükről nem szoktak nyilatkozni, a Blikk úgy tudja, hogy a kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott. Andrást az üzleti érdekeltségei, illetve a családja Erdélyhez köti, ahova gyakran utazik, és ha teheti, Rebeka is elkíséri.

Úgy tűnik a kapcsolatuk most szintet lépett, mert sokaknak feltűnt:

„Rebeka mindig is házasságpárti volt, vágyott egy olyan komoly, határozott férfira, aki mellett megállapodhat. András személyében megtalálta az igazit, és ez az érzés kölcsönös. Idő kérdése volt, mikor kerül sor az eljegyzésre. Az ünnepi időszakot Erdélyben töltötték, én azt gondolom, akkor hangozhatott el a nagy kérdés” - mondta a lapnak az egyik informátor.

Rebeka jelenleg a Játékszínben lép fel két darabban, amiből az egyik vasárnap is műsoron volt. A színház egyik munkatársa a Blikknek azt mondta, hogy Rebeka karácsony előtt még nem viselt gyűrűt, de vasárnap este már úgy érkezett az előadásra, hogy ott volt ujján az ékszer.

- tette hozzá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!