Kárpáti Rebeka legutóbb S. Tóth Márta YouTube-on futó beszélgetős műsorában vendégeskedett, ahol meglehetősen új infókkal szolgált a modell-influenszer a magánéletéről.


Elmondta például, hogy több éve jár önfejlesztésre, és hogy az anyai szeretet, gondoskodás hiánya megviselte a tinédzser éveiben.

Majd a műsorvezető megkérdi Kárpátit, hogy él-e még az anyja, és ha igen, hogy mondaná el neki ezt a problémát. Kiderül, hogy az anyja él, és ugyan lehet, próbálna változtatni mindenen, ám betegsége miatt nem képes erre:

Ezt már nem tudja megadni, mert sajnos beteg. Bipolaritás, mániákus depresszió, szuicid hajlam és alkoholizmus. Azt tanultam ezekből, hogy minden helyzetben nekem kell a legerősebbnek és a legokosabbnak lennem, és ez mindig így volt eddig.

Majd a műsorvezető elmondja, hogy "élt bipolárissal egy ideig", és szerinte lehet figyelmet kapni, csak nem mindegy, milyet, ezután Kárpáti felfedi, milyen jövőt képzel el magának:

Egy olyan stabil, szeretetteljes, mag, szövetség, élet, amit mi nem kaptunk meg gyerekként a tesómmal.

Erre megjegyzi S. Tóth, hogy érti Kárpáti gondjait az anyai szeretethiányt illetően, de ez a dolog sosem fog már helyrejönni az életében.

Kiemelt kép: YouTube


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!