Simon Charles meggyőződése, hogy Károly király és Kamilla hercegné örökbe adták őt.


Simon Charles Dorante-Day meg van győződve arról, hogy ő Károly király eltitkolt fia, amelyről folyamatosan bizonyítékokat posztol Facebook-oldalán - írja a LADBible.

Simont állítólag nyolc hónapos korában fogadta örökbe egy Buckingham-palotához kötődő portsmouth-i család, miután Károly király 17 évesen és Kamilla hercegné 18 éves korában világra hozta őt.

Mivel 2022-ben sem sikerült a királyi családnak bebizonyítania, hogy ő egy vér szerinti örökös, ezért jövőre más módszereket akar bevetni. Közzé tette például, hogy királyként hogyan nézne ki feleségével az ausztrál 5 dolláros bankjegyen.

Simon szerint sok mindent megváltoztatott a királynő halála is, és szerinte könnyen lehet hogy a közel jövőben ki fog derülni az igazság. Felesége szintén biztos a férfi kilétében, erről kommentet is írt a bejegyzéshez.

- írta a feleség.

A Facebook-oldalon rengeteg fotót hasonlít össze, amelyeken bizonyítja, hogy Kamilla bátyjára és Károly királyra is hasonlít. Dorante-Day megpróbálta jogi úton is bizonyítani állításait, és az ausztrál legfelsőbb bírósághoz fordult, hogy harcoljon az ügyéért.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!