Gyorsan kinevezték a spanyol női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitányát, a szövetség körön belül találta meg a megoldást, és a távozó Carlos Viver helyére asszisztensét, José Ignacio Pradest kérte felé a feladatra.

Kapcsolódó

Megdöbbentő részletek derültek ki Nagy László fegyelmi ügyéről

Úgy tudjuk, a fegyelmi bizottsági meghallgatáson két koronatanú is úgy nyilatkozott, nem értett egyet saját klubja, a Pick Szeged feljelentésével.

A szakember gyakorlatilag a 46. születésnapjára kapta meg a feladatot, az 1975. szeptember 8-án született edző korán kezdte az edzősködést, miután az aktív játékot sérülés miatt hamar fel kellett adnia.

A szövetség közleményéből kiderült, hogy kilenc évet edzősködött a spanyol élvonalban, dolgozott a Monóvar, a Torrellano-Elche, az Elda és az Elche csapatainál, jelenleg az Atlético Guardés edzője, amellyel 2017-ben bajnoki címet szerzett.

Abban az évben kérte fel Viver a segítőjének, a csúcsot a 2019-es világbajnokság jelentette, ahol a válogatott ezüstérmet nyert.

A gyengébb olimpiai szereplés, a 9. hely után jött a váltás, így az idei, hazai rendezésű világbajnokságon már neki kell minél messzebbre juttatnia a csapatot. De a magyarokkal is van kapcsolata, ugyanis a 2022-es Európa-bajnokságon közös selejtezőcsoportban vannak a felek, a tervek szerint jövő március elején előbb Magyarországon, majd Spanyolországban csapnak össze a felek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!