Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mielőtt Károly herceg bevonult volna a haditengerészethez, egy igen sokkoló levelet kapott szerelmétől, amely teljesen összetörte a szívét.

A herceg szívét Kamilla dobogtatta meg, mielőtt Dianával kapcsolatot alakított volna ki, viszont a királyi család nagyon ellenezte a köztük lévő románcot. Amikor Károly herceg egy 2 éves haditengerészeti útra ment, meg kellett szakítania Kamillával a kapcsolatot, és ebbe a szíve majd beletört. Viszont ez idő alatt Kamillának kissé másképp alakult az élete, és ezt levélben közölte Károly herceggel.

Megírta neki, hogy Andrew Parker megkérte a kezét, és ő elfogadta az ajánlatot. Károly herceg teljesen összetört a szakító levéltől, kegyetlennek nevezte Kamillát, és nem értette, hogyan hagyhatta el őt az a nő, akivel hat "csodálatos, békés és kölcsönösen boldog hónapot töltött együtt".

A szerelmi trauma kiheverése után Károly herceg Dianával került kapcsolatba, majd 1981-ben házasodtak össze. Diana halála után, 2005-ben Kamillával esküdtek örök hűséget egymásnak.

Kamilla 1973-ban feleségül ment Andrew Parkerhez, két gyermekük született, azonban 1995-ben elváltak útjaik. 2015 áprilisában Károly herceg feleségül vette Kamillát, a királyi ceremónián II. Erzsébet királynő, Harry és William herceg és Kamilla családja is jelen volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!