A színész házaspár mesélt a szülés körülményeiről és arról is, milyen az életük Elzával és Franciskával.


„Olyan, mint valami rózsaszín álom” - mondta Nagy Ervin arról, milyen az életük a Borbély Alexandrával közös ikerlányaikkal. A színészpár a Fókusznak adott interjút, mely során az októberben született babákat is megmutatták a kamerának.

Borbély Alexandra december elejére volt kiírva, Elza és Franciska azonban korábban érkezett. Ekkor az apjuk éppen Prágában forgatott, és éppen videóchaten beszélt feleségével, amikor elfolyt a magzatvíz. Nagy Ervin rögtön elindult Magyarországra, de még csak Pozsonynál járt, amikor a lányok megszülettek. Annak viszont örül, hogy ő lehetett az első, aki megsimogathatta a kicsiket.

Borbély Alexandrának egy hónapig a kórházban kellett maradnia, amíg a babák megerősödtek. Mint mondta, ez idő alatt nagyon sokat tanult a nővérektől, így amikor már hazavihette az ikreket, úgy érezte, hogy el tudja látni őket. Az első időszakban az édesanyja, a húga és egy dadus is segített neki a kicsik körüli teendőkben.

Az első három hónap nehéz volt, a szülők sokat voltak fenn éjszaka, de ahogy elkezdtek egyhuzamban 8 órákat aludni az ikrek, sokkal könnyebbé váltak a napok. Mostanra már egy „rossz szavuk nem lehet rájuk”, annyira nincs velük gond, hogy olyan, mintha már 2 évesek lennének.

Nagy Ervin kezdetben nem érezte akkora kihívásnak az ikres apuka szerepét, hiszen még emlékszik arra, amikor nagylánya, a 13 éves Lola kicsi volt. Még nem tudja, milyen lesz az élete ennyi nővel, de nagy örömnek tartja, hogy a sorstól kapott még két kislányt, hiszen imád lányos apuka lenni. Azt azért elárulta, hogy jó lenne, ha a jövőben egy fia is születne.

Gyerekeik miatt most mindketten visszavettek a munkából. Nagy Ervin sokkal kevesebbet szeretne színházban is szerepelni a lányok első 3-4 évében, hogy esténként velük lehessen. A házaspár azt is elmondta, hogy nem szeretnék, hogy Elza és Franciska is színész legyen, de ha ez a pálya vonzza őket, nem fognak az útjukba állni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!