Arisztokrata felmenői vannak, és a kreativitását a gyerekkorának köszönheti - ezúttal a népszerű színészt, az improvizáció nagymesterét, Kálloy-Molnár Pétert kötöttük hazugságvizsgálóra.


A 20 perc őszintén legújabb részéből kiderül, hogy Kálloy Molnár Péter arisztokrata származású, méghozzá apai ágon. A Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorában a népszerű színész, rendező arról is beszélgetett Peller Mariannal, hogy mennyire befolyásolhatta ez a művészetét.

A kreativitása szerinte a gyermekkorából fakad, mert sokat játszott egyedül. "Éjjel-nappal saját magamat közvetítettem. Ha bicikliztem 3 órát, azt versenyszerűen közvetítettem, hogy ne unatkozzak." A kreativitás, a játékkedv, é játszás iránti elkötelezettség a mai napig megmaradt benne.

"Akkor öregszünk meg, ha a gyereket teljesen feladjuk magunkban" - vallja. Szerinte ez a titka annak, hogy vannak 20 éves öregek és 70 éves fiatalok.

A hazugságvizsgálóra kötve Kálloy Molnár Péter igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy elégedetlen típus-e. Például zavarja, hogy nála kisebb képességű emberek sokkal több lehetőséget kaptak, és 53 évesen egyetlen díja sincs.

"A hazámnak picit el kellett volna ismernie, hogy az a kis porszem, aki én vagyok, megpróbál adni ennek a nemzetnek valamit" - mondja erről.

Hozzáteszi, ha választania kellene a díjak és aközött, hogy megvalósíthassa álmait, például filmeket rendezhessen, habozás nélkül az utóbbit választaná.

Hogy Kálloy Molnár Péter mi miatt elégedetlen magával, és öt verseskötete ellenére miért nem tartja magát költőnek, az is kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből.

VIDEÓ: Kálloy Molnár Péter hazugságvizsgálón ⎮ 20 PERC ŐSZINTÉN

Vállald be! Légy őszinte! A műsor támogatója a Márka. A műsor támogatója a Cofidis, az online hitelek specialistája.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!