Miután kikerült az Artisjus szociális támogatásában részesült zenészek névsora, Majka elég nyersen fogalmazta meg a véleményét velük kapcsolatban. Többen védekezni kezdtek, Pély Barna felajánlotta egy kórháznak az összeget és most Kállay Saunders András is reagált.

Majka gusztustalannak tartja a szociális támogatást kapott zenészek névsorát

Kiakadt.

Látom sok helyen nem igazságosnak tartják, hogy az Artisjus segély pénzt (120 ezer forintot) adott előadóknak amin az én nevem is szerepel, Reni-é és még sokaknak. Felvannak háborodva civil emberek, más előadók, sok ember. Nem szeretnék senkit megsérteni, csak őszintén szeretnék beszélni

- kezdte Kállay Saunders András, aki elmagyarázta, hogy miért van szüksége a támogatásra.

Sok ember azt hiszi, ha valaki "ismert" rögtön milliomos, tele van pénzel. Általában így van ez az egész világban, de most Magyarországról van szó. Amit kell tudni rólam: Nem vagyok celeb, nem szerepelek műsorokban ahol hülyét kell csinálnom magamból a média és nép kedvéért, mivel azzal lehet a legjobban eladni. Nem vagyok infulencer (semmi baj velük, csak nem vagyok egy) Nem vagyok zsűri tehetségkutatókban ( Pedig nem lenne hülyeség és szívesen lennék amúgy) a lényeg, nekem a pénz az egy helyről jön és az a ZENE!

Kállay aztán arról is beszélt posztjában, hogy ő is szokott segíteni másokon, ezért jó lenne, ha nem ítélnék el, mert most ő szorul segítségre.

Itt az a lényeg ne ítéljetek úgy, hogy nem vagytok képben, pláne más előadók, akik tudják, hogy mint ÉNEKES egy hullámvasút a pénz bevételünk. 10 éve a minden napjaimban segítek embereken csendben, ha szarul ha jól állok anyagilag éppen, mert nekem jól esik segíteni , valamikor posztolok is róla hogy motiváljak másokat, persze ilyenkor jönnek a negatív emberek hogy "végre csinált valami jót egyszer" nem, hanem nem reklámozom minden nap. De kapok egyszer 120 ezret segély pénznek és rögtön jön a rosszindulat. 3 hónapja ez az első bevételi forrásom és az olyan előadók, akiknek tényleg nem gond a pénz, ti ne vegyetek mindenkit egy kalap alá magatokkal.

Kiemelt kép: Instagram/@kallaysaunders


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!