Vasárnap délelőtt több médium is megírta a Blikk és a Ripost információira hivatkozva, hogy holtan találták Szilágyi Istvánt, akit az ország Lópici Gáspárként ismert meg. Azt is tudni vélik, hogy a színész gyilkosság áldozata lehet, a fejére mért ütésbe halhatott bele.

Most úgy tűnik, hogy valóban így történt: a police.hu-ra felkerült egy rendőrségi közlemény egy mai bűntényről, miszerint Rákosmentén egy férfi megölte az apját. A rövid leírás alapján a rendőrség reggel kapta a bejelentést, hogy a XVII. kerületben egy 49 éves férfi bántalmazza az apját. A kiérkező rendőrök még a helyszínen elfogták Sz. Pétert, és megállapították, hogy édesapja belehalt az okozott sérülésekbe. Ugyan az áldozat nevét nem hozták nyilvánosságra, nagyon úgy tűnik, hogy Szilágyiról van szó, hiszen fia neve és a helyszín is egyezik.

A Blikk közben megszólaltatta a közelben működő kisbolt eladóját, akihez állítólag sokkos állapotban rohant be Szilágyi felesége, Jolán, azt hajtogatva, hogy

"hívjatok rendőrt, Péter megöli az apját."

hirdetés

A boltos szerint évek óta problémák voltak a család körül - a bántalmazás miatt Pétert már többször fel is jelentették -, és hiába próbáltak nekik segíteni, minden maradt a régiben, továbbra is agresszív volt a szüleivel a 49 éves férfi. Az asszony kérésére azonnal hívták a rendőröket és a mentőket, akik azonban már csak a halál tényét tudták megállapítani.

A boltos szerint a rendőröktől tudták meg, hogy a férfi egy kalapáccsal bántalmazta apját a végzetes reggelen.

Az elhunyt színész házában jelenleg is folyik a helyszínelés, az elkövetőt még ott elfogták és bevitték kihallgatásra, ahogy a színész feleségét is.



hirdetés