Az influenszer Mészáros Lőrincnek is odaszúrt egy csípőset Insta-sztorijában.


Szeretett kutyusa, Sanyika halála után ismét aktív a közösségi médiában Kajdi Csaba. Az influenszer több Insta-sztorin keresztül mesélte el édesanyja kálváriát egy gázberendezésével. „Most megértettem, hogy a Lölő miért ment át az autópálya-építésre, a hotelépítésre és miért hagyta abba magát a gázszerelést. Valószínűleg nagyon sok olyan ügyfél volt, mint anyám...” – kezdte sztoriját a celeb, majd elmesélte, hogy eleinte több szerelővel nem tudtak dűlőre jutni, később viszont egyszerre ketten is visszajeleztek, és féltékenykedve leszólták egymás munkáját. A modellügynükség-vezető le is vonta a maga szarkasztikus tanulságát:

– mondta, utalva az ország leggazdagabb emberének eredeti szakmájára.

Cyla itt azonban nem állt le az Insta-közvetítéssel: bekapcsolta a Szerencsekereket, és egy afféle rögtönzött Kanapéhuszárok műsor keretében elkezdte kommentelni az ott látottakat. Szerinte a „Suksük tévében csipálják, ha valakinek van egy kis beszédhibája”, bár az nem derült ki, hogy itt a műsorvezetőre vagy a játékosokra gondolt-e.

Az viszont egyértelmű, hogy a következő csipkelődésének tárgya Sydney van den Bosch volt. A műsor háziasszonyának lényegesen kevesebb feladata van, mint 30 évvel ezelőtti kolléganőjének, hisz a mostani betűk már digitálisan „fordulnak meg” – bár az influenszer később kapcsol, és komolyan elbizonytalanodik, hogy egyáltalán a nemrégiben elvált van den Boscht látja-e.

– vonta le a végkövetkeztetést Kajdi Csaba.

A 24 óráig látható sztorikat ITT lehet megnézni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!