Zaklatott hangú levelet írt a pszichiátriáról anyósának az a nő, aki tavaly december 26-án belefojtotta a kádba 23 hónapos ikreit, Chloe-t és Jake-et - írja a Metro.

A levélben mindenért férjét, Stevent hibáztatja, kiemelve hogy "gusztustalan viselkedése miatt" az ő lelkén szárad két gyermekük halála. Emellett a férfi anyját is vádolja: szerinte ő is hibás a tragédiában, amiért nem nyújtott neki támaszt a nehéz időkben.

Steven Ford Twitterben tette közzé, hogy szerinte az "Egyesült Királyság igazságügyi rendszere ismét csődöt mondott", amikor gyermekei gyilkosa csak úgy őrült leveleket küldözgethet az anyjának.

hirdetés

A zavarodott nő tavaly karácsonykor a margate-i házukban fojtotta meg két 23 hónapos gyermekét, így akart bosszút állni férjén, amiért az egy hónappal korábban elhagyta őt.

A szörnyű tett után autóba ült és öngyilkosságot akart elkövetni: nagy sebességgel nekihajtott egy teherautónak. A kísérlet nem sikerült, életben maradt, mikor a rendőrök megtalálták, azt könyörögte, hogy hagyják meghalni.

Idén nyáron 10 év börtönre ítélték a 37 éves asszonyt, aki egyelőre egy pszichiátriai intézményben kezdte meg büntetésének letöltését.