A TMZ tegnap arról cikkezett, hogy Justin Bieber titokbak Lyme-kórral küzdött, az énekes pedig ma Instagramján megerősítette az értesülést. Gyakorlatilag válaszolt azokra a netes élcelődésekre, hogy úgy néz ki, mintha drogfüggő lenne, mondván, a legtöbb embernek fogalma se volt, hogy ezzel a betegséggel küzd.


Miközben az emberek folyamatosan mondták, hogy Justin Bieber nagyon szarul néz ki, meg azt hitték, hogy meth függő vagyok, nem tudták, hogy Lyme-kórral diagnosztizáltak.

Emellett krónikus mononukleózissal is diagnosztizálták. Hamarosan érkező új dokuszériájában bemutatja majd a betegséggel való küzdelmét is, ami komoly hatással volt a mindennapjaira.

Nem csak ez, de még komoly krónikus mononukleózisom is volt, ami hatással volt a bőrömre, az agyi funkcióimra, az energiáimra, meg úgy összességében az egészségemre.

A posztban leírja, hogy az utóbbi pár éve nagyon kemény volt ennek következtében, de majd minden érthetőbb lesz a dokuszériájának megtekintése után. Egyben ígéretet tett, hogy jobb formában fog visszatérni, mint valaha volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

While a lot of people kept saying justin Bieber looks like shit, on meth etc. they failed to realize I've been recently diagnosed with Lyme disease, not only that but had a serious case of chronic mono which affected my, skin, brain function, energy, and overall health. These things will be explained further in a docu series I'm putting on YouTube shortly.. you can learn all that I've been battling and OVERCOMING!! It's been a rough couple years but getting the right treatment that will help treat this so far incurable disease and I will be back and better than ever NO CAP

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2020, időpont: 12:29 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: gotpap/Bauer-Griffin/GC Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!