Örülhetett neki filmbéli partnere, Alicia Vikander.


Jude Law és Alicia Vikander hétfőn együtt jelentek meg a cannes-i filmfesztiválon, ahol legújabb filmjükről, a Firebrandről beszéltek egy sajtótájékoztatón - írta meg a Daily Mail.

Az 50 éves színész és a 34 éves színésznő a többi szereplővel és Karim Ainouz rendezővel pózolt a fotósok előtt. Ezután leültek egy sajtótájékoztatóra, ahol a filmmel kapcsolatos kérdésekre válaszoltak.

Jude Law a filmmel kapcsolatban elárulta, hogy a forgatás alatt egy szörnyű, egyedileg neki készített illattal kellett locsolnia magát, hogy élethűen alakíthassa VIII. Henriket. Mint kiderült, a parfüm vérből, ürülékből és izzadságból állt.

Azt mondta:

Egy parfümszakértő segítségét vette igénybe, akiről Jude így nyilatkozott: „Csodálatos illatokat készít, na meg szörnyű illatokat is.”

Karim rendező elismerte, hogy az erőfeszítés hatásos volt:

Jude a brit monarchiáról is elmondta a véleményét: „Én úgy látom, mintha egy színház lenne, bár én egy kicsit jobban megszállottja vagyok a színházaknak. Nem igazán követem, bár a történelemnek ez a fejezete nagyon érdekes. Nem vagyok a pletykák híve. Nem találok benne semmi érdekeset. Nem szeretem a csipkelődést, de figyelemre méltó, ha megnézem a fotókat, és azt, hogy hogyan kapcsolódik a mához.”

A filmbeli karakteréről így nyilatkozott:

A film Elizabeth Fremantle 2013-as Vezércsel című regénye alapján készült, és VIII. Henrik hatodik és egyben utolsó feleségére, Katherine Parr-ra összpontosít.

A film főbb szereplői Alicia és Jude mellett: Sam Riley, Eddie Marsan, Simon Russell Beale és Erin Doherty.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!