Talán vannak, akik ismerik azt az 1988-as videót, melyen a sakk nagymester Paul Charles Dozsát letartóztatják, miután egy ötcsillagos szálloda éttermében nem volt hajlandó kifizetni a fogyasztását. Tegyük hozzá, hogy ezt előtte 53-szor megtette már Sydney különböző éttermeiben.


Érdemes megnézni a videót, ahogy Dozsa egyszerre dicséri a rendőrök úriemberhez méltó dzsúdótechnikát, közben pedig rájuk förmed, hogy azonnal vegyék le a kezüket a ("petyhüdt") péniszéről.

Másnak is megtetszett a videó, ugyanis Johnny Knoxville filmszínész és a tévézés fenegyereke, a Jackass egykori szereplője az Instagramján áradozott róla.

View this post on Instagram

Paul Charles Dozsa was an ex-chef and chess grandmaster born of Hungarian nobility who loved to dine and dash at restaurants in Sydney, Australia. He got nicked for it 54 times and thank goodness someone filmed one of the arrests as this is pure comedy gold. He's Ignatius Reilly come to life!! Thanks @pandied for turning me on to him.

A post shared by Johnny Knoxville (@johnnyknoxville) on Mar 12, 2019 at 4:32pm PDT

"Paul Charles Dozsa ex-szakács és sakk-nagymester volt, magyar nemesi család sarja, aki szeretett enni, majd lelépni az ausztráliai Sydney éttermeiből. 54-szer csípték el és köszönet annak, aki filmre vette a letartóztatások egyikét, mivel ez a videó egy aranyat érő vígjáték" - írta, és mennyire igaza van.

Kiemelt kép: Brad Barket/Getty Image


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!