A két gyerek árván maradt, mert apjuk három éve halt meg súlyos betegség után.


Mi is hírt adtunk róla, hogy szerdán eltűnt I. Judit, váci kineziológus. Nagy erőkkel keresték a kétgyermekes anyát, akinek a férje néhány éve halt meg. Barátai szerint az elmúlt időszakban rossz lelkiállapotban volt, sokan aggódtak érte. A rendőrség pénteken találta meg a holttestét a Dunánál.

Blikk beszámolója szerint a 45 éves asszony ugyan mások lelkének gyógyítására szentelte az életét, de a saját problémáival a jelek szerint nem tudott megbirkózni.

Információjuk szerint kedd este még lefektette a gyerekeit, jóéjpuszit adott nekik, majd távozott.

"Az utolsó telefonos cellainformációja alapján választottunk ki egy helyszínt, ahova péntek reggel a barátai, a rokonai és a segítők elkezdték a keresést. Javasoltam, hogy fókuszáljanak a víz irányába is, és sajnos ott, a Dunában találták meg a holttestét. A kisfia szerencsére egy másik keresőcsapattal tartott, így ő vélhetően nem látta édesanyját holtan"

– mondta el a lapnak Nagy László, aki régóta foglalkozik eltűntek keresésével. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel.

A lap úgy tudja, hogy a súlyos betegség után fiatalon elhunyt olasz származású párjának elvesztését nehezen dolgozta fel a nő. Bár sokan próbáltak segíteni neki, a környezete szerint a depresszió jeleit fedezték fel rajta mostanában.

Az egyik ismerős szerint:

Először az apjukat, most pedig az anyukájukat is elveszítették szegény árvák. A súlyos betegséggel küzdő családfő ráadásul nagyon sokat szenvedett, még őssejtterápiával is próbálták megmenteni, de sajnos nem jártak sikerrel. Három év különbséggel, csaknem egy napon veszítették életüket a szülők. Judit imádta a gyerekeit, de legbelül nagyon vívódott. Úgy tudom, még jóéjtpuszit is adott nekik hétfő este, mielőtt útnak indult. Másnap reggel pedig ébredés után már nem találták sehol. A szerettei átnézték a ház minden zugát és az autóját is, de búcsúlevelet sehol nem találtak".

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!