Nem először fordul elő, hogy a nagyközönség nem teljesen érti, mit szeretne az amerikai elnök. A kislány mindenesetre kicsit megijedt.


Furcsa jelenetek zajlottak le Helsinkiben Joe Biden és egy kislány között. Az amerikai elnök a vilniusi NATO-csúcsról érkezett a finn fővárosba, ahol egy édesanya és kislánya is várta. A gyerek láthatóan nem volt túlzottan elragadtatva az eseménytől,

Mármint megenni és felvidítani sem. Persze a videót látva ez amolyan „úgy szeretlek, majd megeszlek”-típusú viccelődés volt, de tudjuk azt is, hogy az elnök nem mindig tudja, hol a határ ismeretlen emberek között.

A kislány mindenesetre nem díjazta, hogy a világ egyik legfontosabb vezetője megrágcsálja a ruhácskáját, így amikor Biden lezárva a folyamatot puszit akart adni, az elől már határozottan elfordult.

Videón a teljes jelenet:

Biden nem először kerül bizarr helyzetbe gyerekekkel. Korábban egy olyan felvétel terjedt róla, amin egy kislány haját szagolja, egy másik alkalommal pedig kissé félreérthető, meglehetősen szexuális tartalmú kijelentéseket tett egy, a közönségében ülő kiskorú lányra.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!