Évek óta hátrányból indulunk, hiába vannak eredményeink, olyanok kapnak lehetőséget, akiknek nincsenek - mondta a férfi 400 méteres vegyes úszásban első Verrasztó Dávid edzője. A debreceni országos bajnokságon a kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar úszó a medencéből kiszállva nem akart nyilatkozni, annyit mondott csak: "Jobb, ha nem szólalok meg."


Edzője, Molnár Ákos a Nemzeti Sportnak azt mondta: versenyzőjében és személy szerint benne is elég sok feszültség gyülemlett fel az utóbbi időben, ugyanis hiába kérik, 3 éve egyszerűen nem jutnak el edzőtáborba.

"Számunkra nincsenek biztosítva a megfelelő körülmények. Ez eddig csak kettőnket érintett, mostanra viszont már egy csapat dolgozik az FTC-ben, ők pedig azt látják a közösségi médiában, hogy olyanok pózolnak a meleg égövi edzőtáborban készített fotókon, akiknek közel sincs annyi és olyan eredményük, mint nekik. Dávid és Szilágyi Liliána is bizonyított ezen az ob-n, világklasszis versenyzőkkel küzdöttek meg a csapatba kerülésért – sikerrel. Jó kapcsolatot ápolunk a szövetség elnökével, a kapitánnyal is, innentől tudom, hogy egyfajta összeesküvés-elméletnek tűnik a mondandóm, de hadd ne mondjak egyelőre mást" - mondta az edző a Nemzeti Sport tudósítása szerint.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!