Vasárnap már az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk. Legközelebb kedden érkezhet a következő hidegfront, ami felhős időt hoz.


Miután pénteken a front az ország nagy részére kiadós csapadékot hozott, az ország északi felén több helyen is fél-egy havi átlagnak megfelelő mennyiség esett, némileg megváltozik a következő napon az ország időjárása.

Szombaton a változóan felhős-napos időben eleinte főként délen, délnyugaton, napközben elszórtan, legkevésbé északon, északkeleten alakulhatnak ki záporok, néhol zivatarok. A nyugati-délnyugati szelet északkeleten és délen élénk lökések kísérhetik. Délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, délután nyugaton és északon lehet több felhő az égen.

Hétfőn elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt, számottevő csapadék sehol sem várható. A délies szelet élénk, erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérhetik. Napközben 18-24 fokot mutathatnak a hőmérők.

Kedden érkezhet a következő hidegfront, ami felhős időt hoz. Több helyen alakulhat ki eső, zápor, emellett zivatarok is előfordulhatnak. Az élénk, erős délies szél este fordulhat északnyugatira. A csúcshőmérséklet 17-24 fok között valószínű. Szerdán a túlnyomóan napos, szeles idő mellett még helyenként záporok alakulhatnak ki. Az északnyugati szél erős, helyenként viharos lehet. Napközben 12-18 fok közé eshet vissza hőmérséklet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!