Az ünnepen is igazán kellemes időben lesz részünk, se csapadékra, se nagyobb szélre nem kell számítani.


Vasárnap reggel északkeleten még eső, zápor, sőt zivatar is előfordulhat, de napközben már csökken a csapadékhajlam. A változóan napos-felhős időben főként a Dunántúlon és keleten-északkeleten alakulhat ki elszórtan zápor, egy-egy zivatar. A nyugatias szelet többfelé élénk, erős lökések kísérhetik. Hajnalban 10 és 18, délután 18 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően sok napsütésre van kilátás, említésre méltó csapadék nem várható. Csak néhol nyugaton élénkülhet meg a szél. Hajnalban már hűvösebb lesz, 5-11 fokot mérhetünk, délután pedig 18-23 fok valószínű. Igazán kellemes időben lesz részünk, se csapadékra, se nagyobb szélre nem kell számítani, legfeljebb nyugaton élénkülhet meg kissé a délnyugati szél. A legmelegebb délen, délkeleten lesz, itt akár egy póló is elegendő lehet.

Kedden már több felhő lehet az égen, de csapadék estig nem várható. A délies szél többfelé megélénkül, nyugaton megerősödik. Napközben 17-25 fokot mutathatnak a hőmérők, északon, északkeleten várható a hűvösebb idő. Szerdán több-kevesebb napsütés mellett elszórt záporokra, élénk, a Dunántúlon erős déli-délnyugati szélre készülhetünk. Ismét 17 és 25 fok közötti maximumokat mérhetünk.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!