– A forgatás óta még mindig lebegő üzemmódban vagyok. Ugyanis a rendező, Oláh István és az egész csapat hozzájárult ahhoz, hogy csupa jó érzések törjenek felszínre – mondta el a forgatás után.


„A Király” című sorozat dalaiból készült videóklipek már meghaladták a négymilliós megtekintést. A legújabb klip az „Úgy hittem, túl vagyok rajtad” című számhoz készült, amely Zámbó Jimmy és Háfra Mari viharos szerelmi kapcsolatát dolgozza fel. A kisfilm különlegessége, hogy Háfra Mari is szerepel benne, aki a felkérés apropóján hosszú idő után először állt a nyilvánosság elé.

Peter Srámek, aki az albumért Fonogram-díjat nyert, a felvételt óriási sikerrel énekli koncertjein. A közönségkedvenc darab népszerűsége valószínűleg abban rejlik, hogy érzelemdúsan mutat be egy se veled, se nélküled kapcsolatot, amivel könnyen lehet azonosulni.

Csicsák Norbert fülbemászó dallamait és Joós István kifejező szövegét Jimmy egykori kapcsolata ihlette, amelyet az RTL+ felületén elérhető széria is feldolgozott Bíró Panna és Olasz Renátó, majd később Nagy Ervin szerepével. Sokan kíváncsiskodtak, hogy vajon mi történt Háfra Marival, miután modellkarrierje Ausztráliába szólította, és végleg elhagyta a legendás énekest. Az „Úgy hittem, túl vagyok rajtad” videóklip stábja felkérte az egykori múzsát, aki kis gondolkodási idő után igent mondott.

A forgatás egyik helyszíne a tihanyi komp, amelyen a 80-as évek felkapott manökenje gondolatban visszarepül az emlékezetes, 1988-as Interpop Fesztivál közös balatoni utazására.

– mesélte Háfra Mari, aki e korszakról könyvet is írt.

A kisfilmben megbizonyosodhatunk arról, hogy Mari igazi időtálló szépség, egy ideje már az előadóművészetet és modellszakmát is hátrahagyta, jelenleg civil munkájában és gyönyörű családjával teljesedik ki a mindennapokban.

VIDEÓ: Peter Srámek - Úgy hittem, túl vagyok rajtad

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!