A színésznőnek elege lehetett az évek során felhalmozott vörös szőnyeges esésekből, és inkább egy strandpapucsot húzott a lábára.


Az Oscar-díjas színésznő impozáns esési múlttal rendelkezik, minden jeles eseménynél ezerrel drukkoltak neki a rajongók, hogy sikerüljön teljesítenie a megjelenést botlás nélkül.

Rá egy évre szintén megcsúszott a vörös szőnyegen és egy mellette haladóba próbált megkapaszkodni, majd két év esésmentes után ismét megbotlott és elvesztette a cipőjét, mikor épp távozni készült a Napos oldal című filmjét ünneplő vacsoráról.

A színésznő egyébként az Anatomy of a Fall című új filmjének premierjére érkezett Cannes-ba.

A jeles eseményre egy lenyűgöző vörös, A-vonalú pántos ruhát választott, amit egy szolid gyémánt nyaklánccal viselt. A megjelenése önmagában káprázatos volt, viszont mikor lesétált a lépcsőn, kivillant fekete flip-flop papucsa a ruha alól, ami egyébként színben tökéletesen passzolt a ruhához, de valljuk be, nem sokszor látni hasonlót a neves filmfesztiválon.

A nap folyamán ez egyébként a második megjelenése volt, mivel előtte részt vett a Kenyér és rózsa című dokumentumfilmje bemutatásán is.

Akkor Jennifer egy krémszínű kötött ruhát viselt hozzá passzoló magassarkú szandállal. Lehet, hogy a nap végére egyszerűen már nem akarták megkockáztatni egy újabb esés lehetőségét.

Az Oscar-gálás esést itt lehet megnézni:

(via Daily Mail)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!