Egy esküvő vagy lakodalom örömteli esemény. Az Insider azonban most közreadott egy válogatást olyan Reddit kommentekből, amikből kiderül, hogy néha már az esküvőn is látszik, hogy a pár élete legnagyobb hibáját követte el.

„A vőlegény részeg volt, a menyasszony irtó dühös. Egy asszony pedig mindenkivel fogadást akart kötni, meddig maradnak együtt. Később megtudtam, hogy ő volt a vőlegény anyja.”

„A vőlegény ezt mondta a beszédében: »Amikor jelentkeztem a társközvetítőnél, nem is hittem, hogy saját szakácsnőt, mosogató- és mosógépet kapok.« Amellett, hogy mekkora tahóság bárkiről is így beszélni, a vőlegény alaposan meglepődik majd, ha rájön, hogy a felesége egy igazi díva, aki pont a sráctól fogja várni ezeket.”

3

Egy vogelarcher15 nevű felhasználó számolt be arról az esetről is, ahol a próba lagzin sírva mondta, milyen kétségbeesetten néz ki a fia. A menyasszony pedig ezt mondta az esküjében: „Tudom, hogy milyen szörnyű tudok lenni, nem is értem, hogy tarthattál ki mellettem. De mától minden másképp lesz.” Egy év múlva elváltak.

„A lány elfintorodott, amikor a fiú felé fordult, hogy megcsókolja. Hat hónapig tartott.”

Volt olyan ceremónia, ahol a menyasszony megkérte az anyakönyvvezetőt, hogy vegye bele a szövegbe: „amíg a halál, vagy a válás el nem választ.

„Tudtuk, hogy baj van, amikor az ifjú pár homlokukat ráncolva csinálta végig a szertartást, és később nem mentek nászútra, mert nem tudtak megegyezni az úti célban. Tele voltak pénzzel, de képtelenek voltak kompromisszumot kötni.”

"Egy esküvőn, amikor a pap épp azt kérdezte a menyasszonytól: „Elfogadod ezt a férfit...”, az ara hisztérikusan nevetni kezdett. 10 másodpercig aranyos volt, aztán kezdett kínossá válni. Nem is tartott sokáig a házasság."

„A fiú nyilvánvalóan jobban szerette a lányt, mindenki tudta. Az eskütételnél a vőlegény elmondta, hogy élete végéig szeretni fogja a szerelmét. A lány így kezdte:

„438 nap, ennyi ideje szeretlek..”

Aranyosan hangzott, csakhogy így fejezte be:

„Ígérem, hogy legalább még 438 napig szeretni foglak.”

A többségnek nem tűnt fel, le is hurrogták a posztolót, hogy rémeket lát. De a feleség pontosan 438 nappal később elhagyta a fiút, és csak egy üzenetet hagyott: „Megtartottam az eskümet, még 438 napig szerettelek, de egy nappal sem bírom tovább.”

1

Egy DJ is érdekes történetet mesélt. A lagzi alatt odament hozzá a menyasszony, és megkérte, hogy tegyen fel egy dalt. Alighogy elment, odalépett a vőlegény és megkérdezte, melyik dalt kérte az ara. Amikor megtudta, felnevetett, és megkérte a DJ-t, hogy ne játssza le.

„Ez a csaj hülye. Az a dal tök béna.”

Ha egy háromórás lagziban egyetlen dalt nem bírsz elviselni, mi lesz a fontosabb kérdésekben? A DJ szerint a „lagziiparban” ezeket hívják visszatérő kuncsaftnak.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!