Összekülönböztek a fellépési sorrenden, Jimmy pedig fegyvert rántott a vita során. Pataky szerint ekkor ért véget a barátságuk.


Pataky Attilának jéggé dermedt a szíve, amikor Jimmy fegyvert fogott rá - erről beszélt az énekes a Borsnak. Az eset még 1998-ban történt Miskolcon, ahol az Edda frontembere Jimmyvel és Lagzi Lajcsival lépett fel, az estét pedig Pataky szerette volna zárni. Ez azonban nem tetszett a csepeli énekesnek, a vita során pedig végül a fegyver is előkerült.

- mondta Pataky. Az énekes szerint azonban az a legszörnyűbb az egészben, hogy most már nem is emlékszik, hogy végül melyikük állt utolsóként a színpadra.

Pataky azt is elmondta, szerinte az volt Jimmy legnagyobb hibája, hogy „neki valahogy sosem volt elég mindaz, amije volt”.

„Megvolt a legjobb autója, a csodálatos hangja, szerető családja, de ez mintha mit sem számított volna. Én úgy gondolom, hogy aki Királynak hívatja magát, az soha nem lesz igazi király” - mondta az Edda frontembere, aki azt is hozzátette: ez a fegyveres történet volt az a pillanat, amikor véget ért a barátságuk.

Harag ezt követően nem maradt közöttük, de ahogy Pataky fogalmazott: más utakat választottak.

Az Edda frontembere ugyanakkor azt is elmondta: reméli, hogy Jimmy a következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!