Tegnap megtartották a sorozatvilág legfontosabb díjátadóját, az Emmy-gálát, ahol mindenki meglepetésére Jason Bateman három Trónok harca-epizódot is kiütött a legjobb epizódrendezés díjáért, amit az Ozarkos munkájáért nyert.

A Trónok harca tarolt az Emmyn

De az Amazon is örülhet a Fleabag című vígjátéksorozatuknak.

A színésznél már a jelölés is meglepő volt rendezői kategóriában, de arra senki nem számított, hogy meg is nyeri a díjat. De senki nem számított kevésbé rá, mint maga Bateman. Érdemes figyelni az arcát.

Szerencsére akad olyan Twitteren, aki belassította a jelenetet, szóval íme itt van mégegyszer ugyanaz sokkal lassabban, arcmozdulattól-arcmozdulatig.

Slow motion of the greatest reaction ever to winning an award. Jason Bateman. The best. #Emmys2019 pic.twitter.com/EK5vfDfT0y

- Danonymous Man (@DanonymousMan) 2019. szeptember 23.


Egyébként nem ez volt az egyetlen vicces reakciója az este folyamán. Nagyon viccesen részt vett Jimmy Kimmel poénjában is, aki éppen azzal viccelődött, hogy jobb is, hogy nincs az Emmy-nek házigazdája, majd a saját műsora kapcsán viccesen megjegyezte, hogy ki az, aki arra vágyik, hogy egy asztal mögött üljön és érdeklődést színleljen Jason Bateman nyaralós sztorijára. A főleg vgjátékszerepeiről ismert színész pedig gyorsan reagált.

Jason Bateman proving once again he can be hilarious without saying a word. #Emmys2019 pic.twitter.com/MEXQqbzLks

- Kim Hambleton (@KimHambleton) 2019. szeptember 23.

Kiemelt kép: Fox


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!