Járai Kíra és Járai Máté a Story magazinnak adtak nagyinterjút, melyben kapcsolatukról beszéltek kicsit bővebben. Ahogy az a Nyerő Párosból már kiderült: nyitott házasságban élnek, több mint húsz éve tartó kapcsolatuknak voltak már más érdekességei is.


Például Járai Máté nem is kérte meg hagyományos értelemben felesége kezét, sőt, Járai Kíra volt az, aki egyszer azt mondta: "házasodjunk össze!".

Egy panzióban volt az esküvő:

Szeretünk a saját szabályaink szerint élni, az esküvő is ilyen volt, csak a miénk rólunk szólt, nem a felhajtásról. Farmer volt rajtunk és lenvászon ing. A ceremónia közepén a szomszédban elkezdtek fát vágni egy hangos motoros fűrésszel. A panzió tulajdonosa rohant, hogy hagyják abba, mert nem fog hallatszódni az igen. Persze megbotlott, szóval emlékezetes esemény volt

- mesélték.

A gyerekvállalásról is beszéltek:

Egykor úgy gondoltuk, hogy a felnőtteknek van lakásuk, autójuk, karrierjük, gyerekük. Nagyjából ilyen sorrendben. Az előzőek megvannak, de ma úgy véljük, gyerekeik azoknak a felnőtteknek vannak, akik úgy érzik, hogy ezzel teljesedik ki a kapcsolatuk. Egy gyerek nem feltétele a kapcsolatnak, hanem a lehetősége, és nem biztos, hogy mi élni fogunk ezzel a lehetőséggel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Story Magazin (@storymagazin_hu) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2020, időpont: 9:57 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: RTL Klub


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!