Járai Kíra egy hónapot töltött Thaiföldön, nemrég érkezett meg a kiruccanásról, ahol sikeresen elmélyülhetett a thai box tudományában. Bár az utazás utolsó hete kórházba-járkálással telt, mindenképpen szeretne még visszatérni a térségbe a jövőben, a férje viszont nem biztos, hogy nyitott lenne egy ilyen fajta nyaralásra.

Kapcsolódó

Járai Kíra megsérült thaiföldi kiruccanásán, egy hétig kellett kórházba járnia

"Volt egy kisebb sérülésem, ami nagyon durván elfertőződött" - mondta Járai Máté felesége, akire még mindig vár egy varratszedés.

A Fókusz mai adásából kiderült, hogy Járai Máté patika-tisztán tartotta a lakást felesége távollétében, szerzett új növényeket és lakásparfümöt is. A hibátlan rendnek azonban hamar vége lett, amikor Járai Kíra visszatért a közös fészekbe.

Megjött, és széthányta az egész lakást. Csak néztem, hogy Úristen, megjött a vízi elefánt és most itt mindent szétdobál

- mondta a színész.

Járai Máté saját bevallása szerint sosem megy el úgy otthonról, hogy nincs elmosogatva vagy beágyazva, mert erre a rendre szeret hazaérni. A nejét viszont ez kevéssé érdekli.

A Kíra ezekre teljesen tojik. Tojsz rá!

- vetette oda a feleségének, aki nem tiltakozott, ellenben hozzátette, hogy a kényszeresség jellemző az ötvenes férfiak körében, mire Járai közölte, hogy ő még nincs is ötven.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!