Jákob Zoltán segített a gyermekét egyedül nevelő anyának, aki végre néhány felhőtlen napot tölthetett kislányával a tóparton. Igazi étteremben ettek, a nyaralás minden percét élvezték.


Damu Roland 2021-ben hunyt el a koronavírus szövődményei miatt, most nyolcéves lánya, Maja még soha nem volt vakáción. Maja édesanyja, Edina nemrég levélben fordult a jótékonykodásáról ismert Jákob Zoltánhoz, hogy segítsen valóra váltani lánya álmát. A milliárdos meghatódott a történeten, és örömmel segített, így Maja végre eljutott a Balatonra.

Edina, aki egyedül neveli lányát, arról mesélt, hogy Maja számára minden pillanat hatalmas élmény volt.

– mondta a Blikknek Edina.

Maja nemcsak a Balatonban pancsolást élvezte, de minden apró örömöt is, amit az álomnyaralás nyújtott: étteremben ebédelhettek, palacsintát és lángost ettek a strandon, és végre minden kis játékot megvehettek, amire a kislány vágyott. Maja pedig mindenkinek büszkén mesélte, hogy

„Maja szeme végig nevetett! Szép barnára sült a kis bőre, boldogan játszott a többi gyerekkel, és biztos vagyok benne, hogy ez egy életre szóló élmény marad majd neki” – mesélte Edina, aki szintén örömmel töltött néhány felhőtlen napot lányával.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!