Próbáld ki a falatokba zárt körtés-diós, málnás-pisztáciás vagy menta-rebarbarás válogatásokat!

Rétegezett süteményköltemény, málnás bonbon és színpompás macaron is helyet kapott a Café Gourmand egyik különleges desszertválogatásában.

A magas minőségű fagylaltkülönlegességeiről ismert kávézó a hideg hónapokra való tekintettel folyamatosan bővíti a kínálatát, így ősszel sem maradsz desszertek és macaronok nélkül. Eláruljuk, milyen különlegességekkel találkozhatsz a kávézójukban és mintaboltjukban.

Ha sütizés közben Párizs egyik modern cukrászdájában szeretnéd érezni magad, akkor mindenképp látogass el a Csokoládé Akadémia Villányi úti kávézójába. Itt megkóstolhatod az egyedi pörkölésű, saját kávékeveréküket is. Ám nemcsak a kávék és desszertek minősége versenyez francia társaival.

A „ház” specialitása a Café Gourmand-tál, egy falatokba zárt izgalmas desszertválogatás, amit egy csésze kávé vagy forró csoki kísér.

A tálat négyféle ízvariációban kóstolhatod meg: van málnás-pisztáciás, menta-rebarbarás, Operadesszert, illetve a szeles esős napokra mi kimondottan az őszi ízvilágú körtés-diós verziót ajánljuk.

A Café Gourmand az édesszájúaknak igazi paradicsom, tele van csokoládékülönlegességekkel, bonbonokkal, pralinékkel és szivárványos macaronokkal, de várnak rád frissen sült, sós péksütemények is. A krémes fagylaltok pedig nyáron teszik izgalmasabbá a kínálatot.

A Café Gourmand ráadásul nem titkolja a receptjeit. A kávézó 2022 nyarán nyitotta meg kapuit, hogy népszerűsítse a tulajdonos cég, a Goodwill National Trading Zrt. által forgalmazott prémium minőségű alapanyagokat.

A kávézó melletti mintaboltban te is kedvedre bevásárolhatsz a minőségi csokoládékból, cukrászkellékekből, dekorokból. Találsz itt belga csokoládékat, színes dekorpasztillákat, ghánai és venezuelai kakaóbabból készült, különböző aromájú és intenzitású csokoládékat, pazar magkrémeket, profi fagylaltporokat és egzotikus gyümölcspüréket is, csak hogy néhány izgalmas összetevőt említsünk. Az üzletben kapható cukrászati alapanyagokat ráadásul már webshop-on keresztül is meg tudod rendelni.

Ha fejlesztenéd a csokoládéval kapcsolatos tudásodat, ezt is megteheted az anyacégen keresztül. A Nagytarcsán működő Csokoládé Akadémián a kezdő csokoládé- és fagylaltkészítők, a profi cukrászmesterek és séfek különböző tanfolyamokon sajátíthatnak el mindent, amit a csokoládéról, a desszertekről vagy a fagylaltokról tudni kell.

A bonbonkészítés alapjaiba pedig akár azonnal belepillanthatsz a Bebepiskóta vlogon. Az alábbi videóban Gácsi Zoltán cukrász és Bebe készít incsiklandó bonbonokat a Café Gourmand műhelyében.

Ha tehát kedvet kaptál a csokoládékészítéshez, vagy csak izgalmas, minőségi desszerteket szeretnél kóstolgatni, mindeképp látogass el a Café Gourmand-ba!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!