A kommentelők kiakadtak, ahogy a Subway tulajdonosai sem nézték jó szemmel a rinconi étterem akcióját.


Ízléstelen hirdetése miatt támadják az egyik gyorsétterem-lánc amerikai éttermét, írja a Unilad. A Subway szendvicsező georgiai éttermének hirdetőtábláján a két hete az Atlanti-óceánban tragikus körülmények között megsemmisült Titan tengeralattjáróra utaltak.

„Our subs don’t implode” – olvasható az azóta már eltávolított reklámtáblán, ami magyarul azt jelenti, hogy

Az angolszász médiában pedig az elmúlt hetekben az öt emberrel a fedélzetén 3800 méteres mélységben, a Titanic roncsainak közelében felrobbant merülőhajót többnyire csak „Titan sub” néven emlegették.

A helyi média szerint a Rincon Subway üzletvezetője megerősítette, hogy a táblát azóta eltávolították, többet azonban nem kívánt az ügyhöz fűzni.

A szendvicsező azonban így sem úszta meg a kommentelők haragját, akik szerint nemcsak ízléstelen volt a mondat, hanem túl korai is. Akad olyan hozzászóló, aki abban reménykedik, hogy a történtek után a rinconi étterem bezárását is megfontolják a tulajdonosok.

A Subway szóvivője a kapnak azt mondta, hogy világossá tették az étterem vezetőjének, hogy az ilyen jellegű megjegyzéseknek nincs helye az üzleteikben.

A botrányos feliratot itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!