A műsorvezető Bárdosi Sándorral beszélgetett, amikor úgy döntött, hogy azon nyomban meg akarja ölelni barátját.


Legutóbb édesanyja halálakor nem jelent meg a Retro Rádió reggeli műsorában Bochkor Gábor. A műsorvezető csak nagyon ritkán szokott hiányozni az adásból, arra pedig alig volt példa, hogy élő adásban lépett le. Kedden azonban majdnem ez is megtörtént, vette észre a Bors.

A műsorban felhívták Bárdosi Sándort, aki vasárnap Árpa Attilával bokszolt a Sztárboxban. A jókedvű beszélgetés egy pontján az olimpiai ezüstérmes birkózó elcsukló hangon szólalt meg:

„Egy valami nagyon szomorú volt, közvetlenül a mérkőzés után jutott eszembe, hogy amikor én kicsi voltam, elkezdtünk mérkőzésekre járni, meg edzésre járni, az édesapám hordott. És az édesapám – hú, de nehéz erről beszélni – onnantól kezdve minden versenyemen ott volt, és ezt nem látta, nem volt ott... Az elsőn ott volt, az utolsón miért nem...? Ez igazságtalan.”

„Abszolút értelek, Sanyi!” – mondta barátjának Bochkor. A két híresség még a sydney-i olimpia idején ismerkedett meg, azóta is jóban vannak. Ugyan a rádiós is hivatalos volt Bárdosi és Árpa meccsére, de nem tudott elmenni, mert előző nap ért haza szabadságáról.

– közölte élő adásban a műsorvezető.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!