Éveken át hiába próbálkoztak a város irányításának elnyerésével, sehogy nem tudták legyőzni a helyi civileket. Idén biztos, ami biztos, nem is indultak.


Lassan két nappal az önkormányzati választások után sorra kerülnek elő az érdekességek az ország településének képviselőtestületeiből. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Szentgotthárdon sikerült nyernie a helyi Orbán Viktornak (és írtunk arról is, hány Magyar Péter jutott be különböző testületekbe), megírtuk, hogy a helyi gyerekotthont érintő kegyelmi botrány ellenére tartolt a Fidesz Bicskén, ahogy arról is, hogy nagyot bukott a Fidesz színeiben indult volt tévés, Szebeni István.

Most a 444 szúrta ki, hogy a NER 14. évében sem sikerült áttörést elérnie a kormánypártoknak a Pest megyei Csömörön. Sőt.

A Csömöri Civil Egyesület (CSCE) negyedik alkalommal nyerte meg az önkormányzati választást, ráadásul úgy, hogy minden egyéni körzetet is ők vittek el a polgármesteri székkel együtt. 2024-ben egy az egyben újraindult a 2019-es győztes csapat összes tagja, és mindannyian győztek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!