Callum Styles és Kleinheisler László szolgálataira nem tart igényt eddigi klubja, sőt azóta felröppent a hír, hogy Ádám Martinnal szerződést bonthat a dél-koreai bajnokságban szereplő Ulszan is.


Callum Styles az előző idényt az angol harmadik ligában kezdte és a Barnsley-ban 20 bajnoki meccsen, valamint két kupatalálkozón szerepelt. Majd télen kölcsönvette őt a második vonalbeli Sunderland – ez azért már sokkal vállalhatóbb, magasabb szint –, amelyben 12 bajnokit teljesített. Vele kapcsolatban korábban hallani lehetett olyan hírekről, hogy nem feltétlenül elégedettek a teljesítményével, de mégis némileg meglepő volt a bejelentés, mely szerint visszaküldték a harmadik ligába. A középpályás a válogatottban alapember, hiszen 2022-es bemutatkozása óta huszonhárom alkalommal lépett pályára a csapatban, vagyis csaknem minden mérkőzésen számított rá Marco Rossi.

Kleinheisler László szerződtetését nem is olyan régen, még nagy csinnadrattával jelentették be a görög Panathinaikosznál, ám a 23/24-es szezonban csak két bajnokin, valamint három Bajnokok Ligája-selejtezőn léphetett pályára. Nem is volt meglepő, hogy az athéni klub télen kölcsönadta a horvát Hajduk Splitnek, melynek színeiben 12 bajnokin lépett pályára, majd az Eb-kiesés után a klub jelezte, hogy köszöni, de visszaküldi Kleinheislert a görögöknek. A válogatottban 53 alkalommal szereplő középpályás, az elmúlt két évben 12 meccsen kapott lehetőséget Marco Rossitól, igaz minden alkalommal csereként.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!