Egy anyuka tette közzé a Facebookon, hogy két fiatal külföldi férfi fotózgat gyerekeket a főtéri játszótéren. A kommentek között teljesen elszabadultak az indulatok, volt olyan, aki "kifilézte" volna az atlétikai világbajnokságra érkező sportolókat.


Óriásit futott a közösségi oldalakon egy Facebook-bejegyzés, amelyben egy gödöllői édesanya arról számolt be felháborodva, hogy két fiatal külföldi férfi fotózgat gyerekeket és anyukákat a főtéri játszótéren - írja a Telex.

A nő bejegyzésében arról ír, hogy másnap is kiment a játszótérre, ahol megint ott találta a két férfit, akik hangosan köszöntek és integettek a kislányának, majd le is fotózták őket.

- idézte fel a történteket.

A nő posztjában figyelmeztetett mindenkit, hogy nagyon figyeljenek oda, mert komolyabb dolog is lehet a háttérben, mint szimpla fotózás, illetve a rendőrségnek is bejelentést tett.

Aztán a gödöllői főtéri szálloda sales managere is hozzászólt a bejegyzéshez, amiben jelezte, hogy

A portál megkereste az ügyben Gémesi Györgyöt, Gödöllő polgármesterét is, aki megerősítette, hogy az atlétikai világbajnokságra készülő sportolók laknak a főtéri szállodában, ők mentek ki a térre fotózni. Nincsen tudomása semmilyen atrocitásról, véleménye szerint egyszerűen túlreagálták az esetet. A pánikhangulatról még kedd hajnalban értesült, amikor egy pécsi ismerőse elküldte neki a posztot azt kérdezve, hogy mi folyik Gödöllőn.

A Pest Vármegyei Rendőr-kapitányság arról tájékoztatott, hogy a rendőrségre két bejelentés érkezett, miszerint Gödöllő főterén külföldi férfiak nőket és gyermekeket fényképeznek. A rendőrök a helyszínt ellenőrizték, szabálysértésre/bűncselekményre okot adó körülmény azonban nem merült fel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!