A Société Budapest gyönyörű átriuma 4 emelet magasságával igazán impozáns hatást kelt. Nappal az üvegtetőn át árad be a természetes fény, míg este a különleges lámpákkal bármilyen hangulat megteremthető. Ez a tér vendégül látott már számos előadást, beszélgetős estet (mit például a Société Budapest saját szervezésű Könyvklubjait, vagy az ELLE magazinnal közös ELLE x Société Talks eseményeket), koncertet, installációt és műalkotást, divatbemutatót, állófogadást, gálavacsorát, díjkiosztót, partit, ráadásul már többször állítottak ki autót is ebben az impozáns környezetben. A teljesen saját, mozgatható bútorok és beépített hang- és fénytechnika mellett a variációk száma szinte végtelen. Az átriumhoz kétoldalról egy-egy lounge rész kapcsolódik, melyek ideális kiegészítői lehetnek egy nagyobb rendezvénynek. A szintén a földszinten található Société Bistro és a hatalmas bár pedig a gasztronómiai élményekről gondoskodnak.

Gyönyörű, eredeti formáját megőrző lépcsőházon át jutunk fel az első emeletre, ahol két rendezvényterem is található. A Société Budapest kisebbik konferenciaterme a Blanc terem, mely egy mobil fal elhúzásával könnyedén összenyitható a nagyobb, fényárban úszó, elegáns utcafronti Turquoise teremmel. Egy kis rejtett ékszerdoboz is lapul ezen a szinten, a Blue Room Bar, mely színével, hangulatával mindenkit lenyűgöz.

9 Fotó megtekintése

Íme egy gyönyörű helyszín, ahol szinte bármilyen rendezvény megvalósítható! (x)

Bár most még hűvös és szeszélyes az időjárás, már el lehet kezdeni tervezni a melegebb időszakra. A Société Budapest tetején egy tetőterasz található, melyről gyönyörű kilátás nyílik a Bazilikára és a Budai Várra. Nyári időszakban ez a terasz ideális hely lehet egy baráti vagy céges koccintásra, születésnapi partira, de tartottak itt már jógakurzust is a naplementében. A lebilincselő kilátás, ínyenc koktélok és falatok, a kényelmes mobil bútorok megteremtik az alapot egy sikeres eseményhez.

Ha saját rendezvényben gondolkodnál, akkor érdeklődj az [email protected] e-mail címen vagy a 36 30 522 8963-os telefonszámon.

Société Budapest, 1051 Budapest, Sas u. 15.

www.societebudapest.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!