Arról már mi is sokat írtunk korábban, hogy a Samsung február 11-én rántja le a leplet a Galaxy S-széria legújabb modelljeiről, hiszen a számos kiszivárgó információnak köszönhetően gyakorlatilag már majdnem minden tudni a telefonokról. A Galaxy S20-ak mellett viszont bemutatkozhat a (vélhetően) Galaxy Z Flip névre keresztelt készülék is, amiről a dátum közeledtével szintén egyre több minden derül ki.

So Galaxy Z Flip. Capacitive fingerprint scanner on the side. Dual 12MP cameras, wide and ultra wide. 15W charging. Wireless charging and reverse wireless charging are supported.

It will use "Samsung Ultra Thin Glass" which has crease. It will use a Dynamic AMOLED display.

- Max Weinbach (@MaxWinebach) January 23, 2020

Az XDADevelopers szerzője, Max Weinbach a napokban egy újabb adag pletykával jelentkezett a kagylóhéj kialakítású mobilról. Forrásai szerint a készülék hátlapja két 12 megapixeles, egy széles illetve egy ultraszéles látószögű szenzort kap, ami kicsit lehűtheti azok lelkesedését, akik arra számítottak, hogy ez a modell is a 108 megapixeles kamerával jön. Az ujjlenyomat-olvasó a készülékház oldalára kerül, kijelzőpanel terén pedig Dynamic AMOLED várható, méghozzá ultravékony kialakításban. Weinbach forrásai szerint a mobil egy másodlagos, mindössze egy hüvelykes külső kijelzőt is kap.

A töltés 15W-os lesz, egyaránt támogatott a vezeték nélküli töltés és a reverse charging, tehát nem csak a telefon lesz tölthető vezeték nélkül, de a mobil is képes lesz feltölteni más készülékeket ugyanígy. Teljesítmény tekintetében a Galaxy Z Flip a Galaxy S10e-re fog hasonlítani, az egyetlen lényegi különbség a kagylómobil kialakítás lehet.

A holland LetsGoDigital nemrég egy videót is készített a kiszivárgott renderképek alapján.

Már mindent tudni a Samsung új csúcsmobiljáról

Videón a februárban bemutatkozó Samsung Galaxy S20.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!