Léna 16 évesen lépett színpadra, amelytől szülei korábban nagyon féltették. Most viszont úgy érzi, hogy számára nagyon otthonos a közeg és bár fájó volt először a darabban az Omega számokat énekelni, ma már büszke arra, hogy felkérték a musical-szerepre.


Kóbor János családja most is ugyanúgy készül a karácsonyra, mint mikor még együtt várták az ünnepet. Feldíszítik a fát, felrakják a dekorációt, de már semmi sem olyan, mint korábban volt.

Számukra ez a legszebb ünnep, és a család mindig együtt készült rá. Élményeket ajándékoztak egymásnak, mert az együttlétet tartották a legfontosabbnak.

Az özvegy Deme Zsóka és lánya Léna elárulták, hogy

A nagy űrt az élet tölti meg, miközben a fájdalom mindig ott lesz, de lassan átalakul egy nagyon szép emlékké. "Biztos, hogy mindig kicsit jobb lesz, de ez egy életen keresztül tartó fájdalom"- mondta Zsóka.

A zenész lánya, Léna örökölte édesapja tehetségét. Ő már felújított változatban énekli tovább a nagy slágereit. Idén, 16 évesen lépett színpadra. Úgy érzi, hogy édesapja fentről támogatja őt.

Az édesanya elmesélte, hogy féltették a lányukat a színpadtól. Ráadásul nagyon nehezen élték meg, mikor felcsendültek az Omega-számok, és előjöttek az emlékek. A mai napig meg kell küzdeniük ezzel.

VIDEÓ: A beszélgetésről


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!