A megvadult férfi a támadás után egyszerűen hazasétált, majd lefeküdt aludni. A megtámadott édesapa kártérítést követel a jelenleg szabadlábon védekező elkövetőtől.


Láncfűrésszel támadt apára és látássérült lányára egy részeg férfi Szigetszentmártonban néhány hete - számolt be róla az RTL Híradó.

- mondta távoli szomszédja támadásáról Danis Mihály, aki szerint a férfi meg akarta őt ölni.

Látássérült lányával és annak vakvezető kutyájával éppen a teraszon ültek, amikor az utcáról rájuk rontott a részeg férfi.

- mesélte a horrorisztikus támadás részleteit.

Arról is beszélt, hogy korábban jóban voltak a férfival, azonban nemrég megromlott a viszonyuk, miután összevesztek valamin. Ezt követően ki is tiltották az otthonukból.

- mondta Danis Diána, aki vakvezető kutyájával bemenekült az egyik szobába.

A támadó több helyen is megsebezte az édesapát a láncfűrésszel: 20 centis sebet ejtett a jobb vádliján és az egyik ujját is majdnem csonkolta a fűrésszel.

- magyarázta a férfi, aki szerint ezt követően sikerült arrébb dobnia a láncfűrészt, amit látva a támadó egyszerűen hazasétált, majd otthon lefeküdt aludni.

A férfit a rendőrök ébresztették, majd másnap reggel hallgatták ki gyanúsítottként súlyos testi sértés bűntettének gyanújával. Vallomást nem tett, jelenleg is szabadlábon védekezik.

Danis Mihály a megvágott ujját soha többé nem tudja majd mozgatni, ezért azt tervezi, hogy kártérítést követel majd támadójától a nyomozás lezárulta után.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!