Öt hét után a hétvégén először állt színpadra Pintér Béla darabjában. A közönség meghatóan fogadta, ami nagyon jól esett neki.


Percekig tartó vastaps fogadta Gálvölgyi Jánost, amikor a hétvégén öt hét után újra színpadra állt az újpesti UP Rendezvénytérben. A színész attól tartott, hogy nem fog tudni megszólalni.

Gálvölgyi május közepén lett rosszul az otthonában. A családja mentőt hívott hozzá, de a kocsi egy óra után sem érkezett meg, így a színészt végül a lányai vitték kórházba, ahol tüdő- és szívproblémák miatt kezelték.

Május végén azonban kiengedték a kórházból, azóta otthon lábadozott.

Hétvégén pedig újra színpadra állt: Pintér Béla társulatának Marshal Fifty-six című előadásában játszott. Amikor azonban először a színpadra lépett, a közönség olyan hosszú tapssal fogadta, hogy percekig állt az előadás.

- mondta Gálvölgyi a Fókusznak. Azt is elárulta, hogy nem tudta, hogy „hangilag hol van”, irgalmatlan stressz volt rajta.

„Azt mondták, hogy ez a hangi dolog sokáig eltarthat és döbbenetes volt, hogy a színpadon megszólalva rögtön szólt a hangom – ha meg így beszélek, akkor még nem az igazi.”

Ahogy fogalmazott: jól esett neki a szűnni nem akaró vastaps, de nem akart volna Gálvölgyi Jánosként reagálni rá.

Gálvölgyi János azt is elárulta, hogy sok terve van. Ősszel újabb bemutatója lesz a Rózsavölgyi Szalonban, ahol Herendi Gábor rendezi majd, hétfőn és kedden este pedig szintén Újpesten, a Kaisers TV, Ungarn című Pintér Béla-előadásban is láthatja majd a közönség.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!