Nem akármilyen hírt repített világgá a 24rakomet.mk, a macedón kézilabdaportál szerint ugyanis Dabason folytathatja pályafutását a 182-szeres horvát válogatott jobbszélső, Zlatko Horvat.

Kapcsolódó

"Nem raboltak el, biztonságban vagyok" - üzent az eltűnt iráni kézis

Sagajeg Bapiri videón adott magyarázatot tettére.

A 37 éves klasszis 2002 és 2020 között az RK Zagrebet erősítette, másfél éve pedig az északmacedón Metalurg játékosa volt.

Ugyan az olimpiai bronzérmes (2012), világbajnoki ezüst- (2009) és bronzérmes (2013), kétszeres Eb-2. (2008, 2020) és kétszeres Eb-3. (2012, 2016) klasszis a nyáron meghosszabbította szerződését, végül nem tölti ki azt. De stílusosan távozik a Metalurgtól, miután a csütörtöki, RK Tikves ellen 28-27-re megnyert mérkőzésen 11 gólt szerzett.

A 24Rakomet információi szerint Dabas csapatához igazol, ahol korábbi csapattársa, Marko Tarabochia is szerepel. Az együttes a 14 csapatos NB I-ben 12 forduló után a 10. helyen áll.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!