Luke Littlert már csak egyetlen lépés választja el a világbajnoki címtől, miközben barátnője és nővére már az angol bulvárlapokban szerepel.

Néhány hete mindenki Luke Littlerről beszél. A mindössze 16 éves angol dartsos szinte a semmiből érkezve végigverte a világbajnokság mezőnyét, kedd este pedig a döntőbe is bejutott, ahol a friss világelső Luke Humphries lesz az ellenfele. Littler közben szabályosan letarolja az angol bulvársajtót, ahol igazi világsztárként kezelik a december közepéig jóformán teljesen ismeretlen tinédzsert, aki legutóbb a barátnőjének adott csókkal verte ki a biztosítékot, de már a nővérét is felkapták az interneten.

Littler barátnője az a 21 éves Eloise Milburn, aki online játék közben ismerte meg nála öt évvel fiatalabb szerelmét. Eloise ugyancsak darusozik, de jóval szerényebb eredményekkel dobálja a nyilakat, mint Luke Littler, aki szerda este a történelem legfiatalabb világbajnoka lehet. Eloise Milburn egyébként a negyeddöntőben elcsattanó csók után privátra állította Instagram-fiókját, vélhetően azért, mert őt is megtalálták Littler rajongói, írja a Sportal.

A barátnője mellett egyre nagyobb figyelmet kap Littler ugyancsak 21 éves nővére is. Caitlin Littler Instagram-profilja szintén privát lett, mióta öccse egycsapásra hírnevet szerzett. Azonban a TikTokra több videót is feltöltött magáról a fiatal nő, akiről életkorán kívül annyit lehet tudni, hogy állítólag van barátja.

@caitlittlerx

get me back on my hols ♬ awkward sped up sza - rem


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!