III. Károly ugyanis azt a villát szánja nagyobbik fiának és családjának, ahol jelenleg András herceg lakik. Utóbbinak viszont ahhoz át kellene költöznie Harry és Meghan frissen megüresedett rezidenciájára, erre viszont állítólag nem hajlandó.


Vilmos herceget és Katalin hercegnét is érintheti az, hogy Harry hecegnek és feleségének, Meghan Markle-nek végleg el kell hagyniuk egyesült királyságbeli rezidenciájukat, a Frogmore Cottege-t - írja a Sassy.hu.

III. Károly király ugyanis úgy döntött, hogy kisebbik fia és felesége nem használhatja tovább ezt a királyi rezidenciát. Ez azt jelenti, hogy

III. Károly azt akajra, hogy a Frogmore Cottage ezentúl kegyvesztett öccse, András herceg lakhelye legyen, aki jelenleg a jóval nagyobb Royal Lodge villában él.

A walesi hercegi pár és gyerekeik jelenleg az öt hálószobás Adelaide Cottage-ben laknak. Ha András herceg mégis hajlandó lenne átköltözni a Frogmore Cottage-ba, akkor Vilmosék megkaphatják a Royal Lodge villát. Ez a rezidencia jobban is illene hozzájuk, hiszen ők főállású tagjai a monarchának - véli Ingrid Seward királyi szakértő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!