Kötelező hajtómű-ellenőrzés miatt. A légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel az utasoknak, vagy visszavizetik a jegyárat.


Kötelező hajtómű-ellenőrzés miatt ideiglenesen törli néhány járatát ősszel a Wizz Air. Azonban még folynak az egyeztetések, így

A Wizz Air keddi közleményében azt írta, hogy a légitársaság partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, és a vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. A kötelező ellenőrzés miatt a Wizz Air kénytelen volt változásokat eszközölni a menetrendjében, így egyes járatait törölni kényszerül a szeptember-októberi időszakban.

Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. A Wizz Air emellett arra is felhívta az utasok figyelmet, hogy ellenőrízzék a levélszemét (spam) mappákat is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.

A légitársaság azt is hangsúlyozta: az eseményekre nincs ráhatásuk, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.

(Forrás: MTI)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!